Okategoriserade

Ska jag åka??.


Alltså vem vill inte åka på det här??.. SWEDEN ROCK!!.. Ska jag åka?? eller ska jag skita i det??.. Varför velar jag så??.. Fan också!!!.. Har viljat åka dit i flera år men kommer aldrig iväg.. Omständigt??.. Ja jag tror det.. Lerigt, dammigt, skitiga kläder o allmänt sunkigt…;) Och full antagligen…;) Allmänna toaletter ska vi ju inte ens tala om…;) O alldeles alldeles UNDERBAR musik…=))))) Men jag kan väl åka bara ett par dagar, o brorsan o hans tjej med flera är ju där så ensam blir jag ju inte….=) Men nu funderar jag tills imorrn hur jag gör.. Jag har iallafall köpt en festivaltröja OM jag åker hehe… Lite ”håler” på ena armen kanske inte alls passar en käring på fyrtiotre, annars ger jag väl bort den till nån bättre behövande….;)

Tränat på gymmet idag o vad det är tungt o tråkigt när man inte varit där på flera månader, men vet att man kommer igen på ett par tre veckor….=))

 


 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *