Okategoriserade

Samtalet man aldrig vill ha

Hej! Man har ju varit något spak ett par dagar kan man säga. Det är ganska okej med min dotter nu förutom att hon varit rejält skärrad, men samtalet när hon ringer och skriker och gråter att hon krockat med sin bil! Mitt hjärta började rusa på sekunden bara av att höra att hon grät. Sen skrek jag till henne -HUR FAN KAN DU KROCKA???? SOMNADE DU ELLER???? Det är helt ofattbart att man kan bli så arg när man blir så rädd 😥🙈

Hon har minnesluckor en bra bit på vägen och innan hon kör rakt in i en annan bil bakifrån i en rondell nära hemifrån, folk har sett henne gasa på rakt in i rondellen utan att bromsa, och sen hon vaknar efter smällen av att krockkuddarna fälls ut och hela bilen fylls av rök. Hon bara springer ut i rondellen, sätterna händerna för ansiktet och bara skriker och det enda hon kan tänka på är att hon måste ha tag på mig!

Nyligen påsklov, hon hade både sovit och ätit dåligt i några dagar. Tränat mycket, både dans och på gymmet, jobbat och gått i skolan. Och sen vännerna på det som vill umgås halva nätterna. Diskussionerna har funnits härhemma sista tiden!! Det blev ett uppvaknande för henne hur viktigt det är med sömn och mat, och att vännerna får vänta till helgen ❤

Polisen skulle upprätthålla en anmälan utan misstanke om något brott, men man förstår ju att hon kommer bli av med sitt körkort som hon har knappt har haft i ett år.

Med en skråma i läppen så är vi glada att allt gick som det gick, för man hade kunnat suttit i en helt annan situation idag.

2 kommentarer

  • Annica

    Jag var med om en krock för nästan exakt ett år sedan, med min näst äldsta dotter som vid det laget var 5 år gammal. Jag var dessutom gravid i sjunde månaden. Hade haft körkortet i 4 månader. Den andra föraren körde in i min högra sida och körde sedan iväg därifrån väldgt fort. Polisanmälan gjordes direkt. Och jag var skakig och rädd för att köra i alla fall några månader efteråt, Jag förstår hennes skräck. Det gör jag! Och vilken tur att allting gick bra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *