Okategoriserade

Så tränar man bort fettet på magen

Är det nångång fettet runt midjan bokstavligen rinner av så är det när man springer. På bara knappt en vecka så måste jag tappat flera kilo runt buken(har problem med just bukfett) Och man behöver inte tokspringa milen, jag springer/joggar på ett löpband 2 1/2 kilometer. Har sprungit varje dag sen i tisdags men det måste ju räcka 3-4 ggr/veckan.

Jag är inte ute efter att se ut som en planka på magen, några trivselkilon kanske inte är någon fara. Men när det väller över som en limpa både fram och bak och handlar om flera kilon är det varken klädsamt eller hälsosamt.
 
Hursomhelst, att träna är alltid bra!

Skulle haft min vilodag igår men hade för mycket spring i benen, så jag åkte ner och sprang 2 1/2 km på bandet igen. Man blir så taggad när kilona rasar. 
Man skulle ha plats för ett löpband hemma, då kunde man bränna av ett pass då och då.

Tror smärtan i nacken är borta nu, känner mig bara lite ”trött” i nacken, känner av mer i axeln och är för rädd för att redan börja lyfta vikter. Väntar nog tills nästa vecka och ser hur jag känner.

Idag tror jag båda mina tjejer ska med, ska bara hälla i mig kaffet och sen ska jag gå och väcka dom.

💓

  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *