Högtider,  Livsstil,  Träning

PT träning vecka 2

Heeej! Veckan är igång och nu rullar det fyra gympass fram tills på torsdag. På lördag är det utmaningshelg igen, samma pass som jag höll på att dö av förra lördagen. Tur att det bara är en gång i veckan 😆

Ett skönt morgonpass med fokus på ben och rumpa stod på schemat idag. Jag tog jag fram cykeln för första gången i år och cyklade till gymmet, höll på att frysa ihjäl på ditvägen men hemåt var sååå skönt när solen lös så det var inte klokt och det bet rejält i benen av att cykla efter benpasset 👊👊👊 Det är vår i luften men aningen för lite för kallt mig att cykla tidiga mornar, så jag ställer nog in den igen tills det åtminstone blir plusgrader.

Första invägningen sedan start och jag hade droppat 3 kilo imorse, det känns som en fantastisk start!

Första veckan åt vi samma kost hela tiden men nu får vi äta och variera hur vi vill tack och lov, så länge vi håller oss till kostschemat. Nu tror jag man ska kunna ta nåt kilo i veckan i fortsättningen =)

Här fortsätter visst påsken att växa fram 💛

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *