Okategoriserade

Promenera bort kilon

Igår kväll hörde en kompis av sig och tyckte att vi skulle börja gå ut på promenader på kvällarna, annars skulle vi aldrig hinna gå ner några kilon till sommaren sa hon 😁.

 Vi har gjort några tappra försök sista året men det brukar alltid rinna ut i sanden efter några gånger.

Vi gav oss ut igen, en ordentlig promenad på fyrtio minuter i rask takt. 
Egentligen så gillar jag inte att gå ut och gå och skulle aldrig ens komma på tanken att göra det ensam om det inte är på bandet på gymmet, men det är lättare att komma igång om man har en vän att gå med.

Igårkväll åkte jag och hämtade min äldsta dotter och hennes kompis på gymmet där jag också tränar, det var till och med så dom sa att dom måste börja träna innan dom åker till skolan på mornarna. Det var såå myckt folk därinne. 
Jag är glad att jag har den möjlighten att åka dit varje morgon när jag vill, för där är bara jag och några till då och man behöver aldrig stå och vänta på några maskiner.

💓
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *