Okategoriserade

Plastgran eller riktig gran

Än är vi inte där, men det är inte förbjudet att drömma sig bort till en lång o mysig julhelg med familj, släkt o vänner.. Jag börjar längta efter julen??? 
Idag såg jag att butikerna har plockat fram alla julsaker, o så fort Halloween är över ska så ska jag sätta igång med julpynt o allt som hör till.. Julen är det bästa om man frågar mig =)

Hittade lite fint julpapper idag..

Om sanningen ska fram så har jag börjat snegla på plastgran i år.. Har gjort andra år också, men så fort det kommer till kritan så står det där barrande o stickandes eländet i vardagsrummet.. Men doftar så förbannat gott!!!!! 

Har föresten ett roligt minne som barn av just julgran.. Morsan hade tjatat på farsan hela dan före julafton att åka fram på stan o köpa oss ett juleträd.. Naturligvis sent som sjutton lyckades han ta sig iväg o vi ungar följde med i baksätet spända som bara den.. Stängt!!!! Stängt överallt inte en julgran i sikte så långt ögat nådde.. Förutom bakom ett köpcentrum där man kastat ut en gran som hade barrat färdigt kan man säga!!! Den duger sa pappa o slängde in den i bilen haha.. Jag tror aldrig någonsin min morsa varit så förbannad 😉

Ska du välja plastgran eller äkta?     








Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *