Okategoriserade

Påsk vila…..

Jag har fått en helt ny dimension i det här med ”vila”.. Jag behöver vila upp mig bara jag tagit ett halvt varv runt tomten typ.. Men igår efter att varit ganska okej i ryggen ett par dagar så trodde jag att jag kunde köra på som vanligt, vilket resulterade i ett besök till akuten igårkväll.. Smärtstillande till ryggen då Alvedon inte biter.. För två veckor sen ungefär var jag också iväg akut då jag inte kom upp ur sängen, fick smärstillande (bara, trodde jag).. Åt dom en dag o sen struntade jag i dom för jag ville verkligen känna hur jag mådde i ryggen????.. Ehh var sängliggande i en hel vecka, då gubben frågade mig om jag verkligen hade ätit dom där tabletterna jag hade fått.. Du måste ju äta dom o du förstår väl att det även är ”antiinflammatoriskt”.. Näe det fattade jag inte som aldrig äter tabletter…;) Började med dom igen för några dagar sen men känner just ingen skillnad, men läkaren sa att det tar tid.. Lång tid… Dags att börja lyssna på kroppen!!!!!…..
Jag har alltid sagt om dom som gnäller över JUST ryggen, att det är såna där arbetsskygga jävlar som inte vill göra nånting annat än o gå o dra benen efter sig.. Hehe jag ska aldrig mer säga det…..;)

Jaha nu har det varit påsk och barnen hade sett fram emot påskfirande tillsammans med släkt, främst kusinerna.. Vi brukar fira påsk med både min o gubbens föräldrar, syskon o kusiner, men i år så hade visst folk planerat något viktigare.. Vad nu det kan vara som är viktigare än att fira med sin familj som en dag som just påskafton..

Tyvär var det här är inte första gången, då vi så tidigt som i julas höll på o bli sittandes uppdelade i två hus bara några gator från varandra.. Huvudsaken är väl att man är tillsammans, inte vart man är..  Hädanefter kommer vi att skapa våra egna traditioner.. O det gäller alla storhelger inklusive födelsedagar…

Min nya jacka från Fornarina.. Finns hos www.nelly.se.. V ringad med två guldknappar fram.. Brukar inte gilla ”spets” men den här gillade jag.. Hoppas man får använda den snart, för nu börjar smälta bort fint ute nu….=)))))

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *