Okategoriserade

Påsk på hemmaplan

Vad är det för tokigheter man har gett sig i egentligen?? 🤣🤣🤣 PT!!?? Okej, idag skulle vi alltså köra marklyft för hela slanten nästan. Först ut var 80% av vår maxvikt, sen 70 och sen 60, jag visste inte om jag skulle börja skratta eller gråta i första lyftet 😁 Sen var det bara att köra på, det tog över en halvtimme med 1 minuts vila mellan varje set, phu!!!! Bena vek sig och både höger och vänster mot slutet tror jag haha, skulle vilja haft en film på det där.

Men jag fixade det och var en härlig känsla att ha klarat av det när jag gick ut genom dörrarna, jag börjar bli stark som en björn 😄💪💪

Här blir det att koppla av med barnen på hemmaplan i påsk, dom stora jobbar en del men man har ju den här lilla godingen att pyssla om! Och så ska vi ju träna förstås! 😊

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *