Okategoriserade

Överdriven träningsvärk

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Matsmart

Hej!

Idag hade jag vilodag från gymmet och det var så skönt, arma mina ben. Ibland tänker jag att jag bara ska köra två dagar i sträck istället för tre för att sedan vila en dag, och undrar om inte det skulle vara bättre för mig!?

Det är ingen skön känsla att ständigt vara slut i benen, jag blir nästintill förlamad i underkroppen. Och igår var en sån där dag igen där träningsvärken var tillbaka med råge och energin var som direkt bortblåst direkt efter mitt benpass. 

Jag anser inte att att mina benpass är särskilt överdrivna men jag kör på rätt så bra.

 Eller är det bara nu i början när man börjat köra på hårdare och med nya övningar och så. Man är ju inte tjugo längre och kanske kroppen behöver lite mer tid att återhämta sig.


Var i exakt samma situation för ett par månader sedan, och när jag började luska lite så fick jag reda på att jag tränade alldeles för länge. För många övningar på varje muskelgrupp och därav helt slut efter gymmet. Man ska ju bli pigg och få energi av att träna.


Mina träningspass var nästan 2 h, nu tar dom bara ca 50 minuter vilket är helt perfekt.

 

Nej man får testa olika metoder, upplägg och redskap och försöka hitta ett sätt att träna på som passar en själv. Och som gör att man kan röra på sig ordentligt utan att behöva äta antiiflammatoriska tabletter så fort man kört ben på gymmet hehe.


Veckans träning ser ut såhär! Kör på ett tag till =)

Idag fick jag min leverans från MATSMART och mina Gainomax Recovery som jag berättade om här. En mycket bra och praktiskt produkt som jag alltid har med mig i bilen som jag tar direkt efter träning. Dom har massor av roliga och hållbara deals i butiken, upp till 89% rabatt. Du hittar den HÄR  

💓


 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *