Kläder

Ommålning av kök och vardagsrum

Hallå! Dagarna springer iväg och fattar knappt hur fort tiden går just nu. Vår son Sanny(äldsta barnet) har ju köpt eget boende som jag berättat om tidigare och som han och flickvännen håller på att renovera vilket är helt dränerande i sig. Inte för att han renoverar utan för att han ska flytta hemifrån 😄 Det är vårt första barn som flyttar och han fyllde tjugotvå i maj 💙 Men man har förberett sig ett tag nu och det känns bättre och bättre för varje dag som går 😍

Vi själva spacklar, slipar och målar om i kök och vardags rum så det är lite smått halvkaos härhemma också. Var också och hämtade lite provburkar på några olika kulörer för i helgen kanske det blir måla av.

Annons/reklam för MQ Margets

Jag lämnade kaoset för några timmar med Nicki och åkte iväg på en shoppingrunda. Jag behövde bland annat leggings, som är typ det enda jag bor i. Och hon behövde en vinterjacka.

Jag använder bara helsvarta leggings så jag fastnade direkt när jag såg dessa mönstrade sportiga leggings, passar för både till träning och snygga hemmamysbrallor och jag kommer använda dom till det sistnämnda. Supersköna med hög bred linning och jättefina! Du hittar dom HÄR.

Tittar också på det HÄR mysiga setet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *