Okategoriserade

Odd Molly!!!!!!!

Vad är det med kärringarOdd Molly egentligen????? För det första har dom ju förstört märket, sen verkar det som om vissa måste ha Odd Molly för att dom tror att det symboliserar en viss status hujedamej mig.. Fast jag skulle säga att det var för att passformen är snäll, så pass snäll att den döljer traktorröven.. Det enda snygga han gjort den där Perra Holkentott eller vad fan han heter skulle väl vara den där koftan då.. Men vad handlar det om när fyrtiofem-femtioåringar kommer i mamelucker o volanger från topp till tå… Och så träskorna får vi inte glömma.. Helst röda.. O det är inte vilka träskor som helst utan lackträskor med sidensnören.. Har dom gått förbi en spegel o sett hur dom ser ut!!!!!?????? O helst ska man väga över nittio pannor också…. Volanger o mamelucker passar en tvååring, inte en käring…                                           
Förstå när karln ska klä av kärringen mameluckerna o lackträskorna med sidensnören till kvällen??????? Förstå om jag skulle stå i ett par hemvirkade marmelucker o lackträskor när gubben kom hem!!!!???? Han hade ju ringt psykiatikern direkt….

Min största dotter vill ha ett par Odd Molly toppar innan skolan börjar … Okej okej OKEJ hon är tretton år.. Vill hon ha några toppar så får hon det.. MEN HON FÅR FAN INGA JÄVLA MAMELUCKER!!!!


Idag tog jag två av mina ungar o deras inköpslistor inför skolstarten o for in till Marieberg, var en hel del som skulle inhandlas.. Sanny övningskörde..

Eva-Lena(katten) är så trött på Isa på dagarna för hon får nästan aldrig vara ifred.. Men när kvällen kommer o Isa har somnat vill Eva-Lena ligga nära <3 

Betslacken!!!???? Visst ja, den skulle ju på också.. Kanske tar det nån dag….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *