Okategoriserade

..o en grinade……

Jag kan ju säga att jag o gubben hade svårt att hålla oss för skratt idag vid middagsbordet, vilket vi inte klarade av heller….;) Vi var sugna på nåt annat o äta idag så jag provade o laga en jättegod korvgryta från Kroatien, med Creme Fraiche o rostat bröd till.. Alla tre ungarna började hulka vid första tuggan haha.. Dom var hungriga o ville ha nåt annat, men det fick dom inte o vi sa att alla äter litegrann i allafall så får dom väl äta mer rostat bröd om dom nu var så hungriga.. Jag brukar aldrig tvinga i mina ungar mat men dom kan i alla fall smaka lite….;) Dom började redan vid middagsbordet o prata om lördagsgodis men det sa vi att det blir inget om inte alla äter lite… Å herregud vilket liv det blev o en var alldeles tårögd för den behövde smaka, en annan grinade osv osv hahaha.. Våra barn brukar faktiskt äta det mesta men i över en timme satt vi o hade en dikussion vid bordet om den där jävla korvgrytan…..;) Inte förens jag hotatde med att jag lagar samma gryta imorgon så åt dom LITE……;)

Trots det kanonfina vädret ute idag så har vi inte varit utanför dörren… Jag har mest vilat ryggen som rent ut sagt är åt helvete, men tycker ändå att den är liiite bättre.. o äldsta grabben kom hem på eftermiddagen o sa att han var jättetrött… o nu har han nästan trettionio i feber.. Rastlösa blev vi allihopa ikväll så jag o gubben tog en promenad med tjejerna o Berne o handlade glass o dricka till sjuklingen… Nu ligger han nerbäddad i soffan under två tjocka täcken.. o fryser…..;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *