Erbjudanden & rabatter

Nytt airpods skal

Innehåller annonslänkar till Ideal of Sweden

Så skönt att äntligen få slå ner rumpan denna fredagkväll. En hel dag har gått åt skogen med att städa 🙈 Jag är så otroligt otaggad på att städa överhuvudtaget nuförtiden. Plus att Charlie(hunden) hade gjort en olycka på mattan på kontoret inatt, så jag hade fullt sjå att ta itu med textiltvätten också. Han har nog försökt väcka oss men så har ingen vaknat stackars liten. Får se om det håller nu eller om jag måste ut med mattan i helgen och sen till kemtvätten.

Det här med att hålla isär vems Airpods som är vems, det är inget jag kommer att hålla på med 😄 Tar alldeles för lång tid när man blandar ihop dom och speciellt när man är fem stycken i familjen, så jag bestämde mig för att skaffa mig ett airpods skal så att jag kan hålla reda på mina. Mina båda döttrar skaffade också varsitt airpods skal!

Kamelfärgade med lite guld och en krokodiltextur, nejmen snälla så snygga dom är. Ser lyxiga ut!!

Du hittar dom HÄR

Ange koden SIMONE15 i kassan och du får 15% rabatt på ett helt köp!

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *