Hälsa och träningsglädje,  Livsstil,  Träning

Nya tag

Jäklar vilket väder vi har haft denna sommar, det har ju varit helt magiskt ju!! Men nu längtar jag lite till hösten faktiskt Mysig årstid på alla sätt och vis, har alltid älskat hösten 😍

Längtar också till https://www.foljdindrom.se/fitness-paket/autumn-shred-6/ som börjar om några veckor 💪🤩 Har haft lite problem sista tiden med att äta bra mat när jag tränat och det märks direkt på midjemåttet så fort man börjar slarva, och speciellt i min ålder.

Ätit både för mycket och så fort jag blivit sugen på nånting istället för bara när man är hungrig. Alla oregelbundna måltider har lett till en massa småätande och en viktuppgång på fyra kilo, kan tyckas att det inte är så mycket att bråka om men det sitter bara på buken så det är inte så kul 😂

Och alkohol, dricker inte mycket men det har blivit lite väl ofta i sommar. Och i och med det så har man tryckt i sig massa tilltugg och godis och skit om vartannat vilket också säkert bidragit. Jag är inte ens speciellt förtjust i alkohol överhuvudtaget så det skulle man lika gärna kunna lägga ner det också ☺Ytterst sällan det kan vara gott med ett glas eller två.

När jag går med i pt programmet den här gången så har jag inte lika mycket övervikt som jag hade i våras när jag gick med, så nu hoppas jag på att koncentrera mig mer på att bygga mer muskler istället. Det ska bli så kul!

Längtar till nya tag och.. rutiner 😂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *