Okategoriserade

Nya solstolar och operation

Äntligen! I torsdags opererades jag på USÖ i Örebro, så tacksam att jag fick en så snabb tid i dessa tider. Livmodern har tryckt och tyngt (inget allvarligt) så nu har man tagit bort den så skönt. Men jag mår mindre skönt hehe, det var en stor operation och den hade tagit lite över två timmar att genomföra. Jag fick lämna sjukhuset dagen efter.
Dom berättade att det var den vanligaste operationen som görs på kvinnoklinikerna. Jag var nummer fyra just den dagen och det var säkert lika många efter mig.

Har tränat och slitit på gymmet ända fram till min operation och nu blir det att vila ett tag framöver. Jag får börja med promenader på en gång bara smärtan försvinner, så fort dom är borta så ska jag följa med mina tjejer till gymmet och promenera på gåbandet medans dom tränar på gymmet. Hoppas på om ett par veckor. Efter nån månad får jag börja lyft ca 15 kilo så länge det inte belastar bäckenet. Sen får jag köra på som vanligt efter åtta veckor. Så nog kommer jag få träna iallafall. Tyvär får jag inte bada på åtta veckor men det kan jag stå ut med när man blir bra 💓 

Underbar känsla att det är över!


Man får njuta av vackra dagar och kvällar nu, njuta så länge det varar.

Förra veckan möblerade jag om på altanen och såhär blev soldäcket. Har inte bestämt vilka solsängar vi ska ha ännu men hittade dom här sålänge tills vi vet vilka vi ska ha. Vill ha lite rejälare grejer på altanen men dessa var så billiga och lätta och perfekta att kunna dra runt på gräsmattan på baksidan sen, så dom får vara här sålänge. Vi är många i familjen så det fick iallafall bli tre stycken. Bra köp, dom är supersköna att sola i.
Ska visa resten av altanen en annan dag, bara jag kan röra mig ordentligt.

💓

  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *