Hälsa och träningsglädje,  Livsstil,  Träning 50+

Nu kör vi!!

Heej!! Avlutade i söndags med en liten grand finale med mitt osunda leverne som helt och hållet spårat ur den sista tiden. En åttarätters på Pinchos, plus dubbla lattar 🙈

Så nu känns så jäkla härligt att vara igång igen med kostschema och träning, jag har längtat så mycket så det fanns knappt ord till det.

Att träna, sova och äta ordentligt hjälper en att må så mycket bättre och orka mer. Bara av att äta bra kost så blir man ju så mycket piggare, så jag fattar inte varför man faller tillbaka på massa skitmat hela tiden som bara gör en trött och svullen.

I mars innan jag startade i förra omgången av Autumn Shred så hade jag en vikt på en bra bit över 75 kg, nu startar jag en vikt på en bra bit under 75 kg. Hade gått upp ca 5 kg i sommar.

I måndags var det dags, direkt när vi vaknat skulle alla mått tas, vägning och sen gymmet. Träningen på gymmet är inte alls komplicerat och inte alls många övningar. Som sagt det var varken kost eller gymmet som var speciellt jobbigt igår, det var den där förbannade latten 🙈 La mig igårkväll med tung huvudvärk och inte en endaste latte i kroppen 😄

Så nu kör vi och tolv veckor framöver!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *