Okategoriserade

Nu är det bara svart…

Nu har jag sett så mycket snö att jag aldrig mer vill se mera snö… Tanken på att skotta får mig att vilja slita av mitt hår förfan, o kan inte fatta att jag håller på o frysa ihjäl i mitt eget hem.. Kommer nån o frågar mig hur läget är så slår jag  till den jäveln i huvudet med skyffeln!!!!

För tillfället är det bara svarta möbler som följer med hem.. Som den här hyllan från MIO Möbler igår.. Hade dåligt med plats för allt på sminkbordet o behövde lasta av lite så denna passade finfint in i hörnet.. Helst av allt vill man ju ha ett större sminkbord o ingen hylla, men nu är det som det är.. O det gäller att det inte blir för plåttrigt på den där hyllan..Väntar fortfarande på sminkspegeln med belysning o bild på allt kommer senare..


Sminkspegeln som jag väntar på.. I läder..

Spegeln till hallen har också kommit från Ikea, också i läder..
Nya dörrmattor håller rent i huset.. Svart o bara svart.. Den där utanför dörren, drar inte med sig en snögnutta in o det blir inga isbildningar under den heller.. Bästa ”mattan” o allt från Matt-Elefanten..
Berne har aldrig snarkat så som när han ligger på sin nya matta <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *