Okategoriserade

Nej tack!!!!

Varit hos sjukgymnasten på morgonen… Var ganska nervös minsann för va hon skulle hitta…. Hon kände o klämde o det hon förklarade var rena rama grekiskan för mig, men det var nåt med mina ”diskar” som sitter mellan ryggkotorna, som har börjat bukta sig utåt.. Det har kommit av att jag lyft och vridit kroppen samtidigt på jobbet.. Och långa personer har tydligen en tendens att drabbas mycket lättare än andra….=/  Skulle jag fortsätta men mina lyft finns risken att diskarna ställer sig rakt ut o då skulle det medföra andra problem.. Kanske för resten av livet.. O nacken var verkligen inte heller som den skulle…=/ NEJ TACK tänkte jag, o nu har jag sagt ifrån mig mitt arbete.. Tack o adjöken, hälsan går före allt annat…..

Men mig hem fick jag några övningar för både rygg o nacke att göra fyra gånger om dan, o tillbaks till sjukgymnasten en gång i veckan för o se om det blir bättre…. Också rädd var jag att jag inte skulle få gå tillbaka till gymmet som jag inte vågat gjort den senaste veckan.. Har jag inte kunnat gjort heller för den delen.. Det var BARA bra sa hon, det enda jag inte fick göra var magmaskinen.. PUST!!!!!!!!.. Så nu kör vi Smala Sussie.. Jaja så gott det går iallafall….=))))))

Nu ska jag åka o hämta hem min lille pöjk från skolan….=)

Ta hand om er!

  

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *