Gästblogg,  Hälsa och träningsglädje,  Hudvård,  Livsstil,  Träning,  Träning 50+,  Träning och hälsa

Nåt av det bästa jag vet

.. är att unna sig en ansiktsbehandling då och då, och få brynen fixade. Försöker gå var sjätte sjunde vecka men den här gången hade det verkligen dragit ut på tiden. Kände mig som sju svåra år så herregud vad jag njöt idag, och när hon gav mig ansiktmassagen höll jag på att somna direkt 😄

Blev ett sent gympass igårkväll men wow vad folk det var på gymmet, så nu vet man att vid sex tiden åker man inte dit 🤣 Satte mig tio minuter med en cappuccino på gymmet, sen så hade halva styrkan avlägsnat och då var det bara att sätta igång. Körde ben och blev mör som en gris i benen 🤩

Knäböj

Marklyft

Knäböj

Bulgaran Split

Raka mark med hantlar

Stående vader superset Side Bends

Legat lite efter i träningsschemat så ville komma ikapp, så jag har kört på fem dagar på raken. Idag blir det vilodag.

Vill påminna att det ligger ett nytt inlägg i fliken ”GÄSTBLOGG”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *