Okategoriserade

Nästa gång kanske…

Ursäkta mig, men vem i HELVETE var det som kom på trädgård??????? Här fick man för sig på morgonkvisten o ”snygga till” en häck.. Blåfrusna fingrar, kramp i händerna så jag kunde knappt lyfta den där jävla häcksaxen fast jag bara var halvvägs!!!! Krattat i häcken har jag säkert redan gjort hundra gånger o nu skulle jag lägga täckbark i botten tänkte jag, så kanske man slipper rensa häcken också när ogräset börjar dyka upp.. Det var ju lätt o släpa runt på fyra femtiokilos säckar så nu har jag halvt ryggskott också..

Här har det gått för runt sedan gubben åkte till Kina för business i torsdags, så jag har knappt suttit vid datorn sen han åkte.. Vi har väl aldrig varit ifrån varandra mer än nån natt eller två, nu skulle han åka bort i elva dagar.. Jag saknar min gubbe!!!!! MEN vi försöker göra så mycket som möjligt för att tiden ska gå fort, o säg vad vi INTE har hunnit gjort.. Har slitit ut en limmad heltäckningsmatta från grabbens rum så naglarna rök åk all håll, en dag i trädgården för o rensa upp(men då fick barnen minsann hjälpa till), varit till soptippen med värsta ”tattarlasset”, mm mm mm mm mm det här tar kål på mig!!!!!!

Pratade precis med gubben som varit i Beijing sen han åkte, nu hade dom precis flygit yttligare tre o en halv timme till Hua Dong där nästa stora mässa är.. Om människorna var 120 i Beijing så var dom bara en meter höga i Hua Dong sa han hehe..Trettio grader varmt o palmer fanns det där, gud va avis jag blir.. Fattar inte vad jag tänkte på när jag kunde följt med, med det hade inte varit så snällt mot barnen o vara borta båda två så länge.. En annan gång kanske..   

O mitt i alltihopa är det en jävla kråka som håller på o lägga bo i skorstenen, så nu fick man ringa skorstensnissen också så han kommer o lägger dit nätet som har blåsit bort..

Vi har valt draperi istället för skjutdörrar till vår nya garderob.. Vi ville absolut inte ha skjutdörrar som skulle slå emot lådorna innanför.. Dubbla våder ihopsydda i ett tyngre sammetsliknande tyg som inte skrynklar.. Blev fint!!!

Nicki o hennes bästa kompisar o å väg till dansdisco i fredags..


Barbro o Eva-Lena gör absolut ingenting annat än o sover så fort det blåser lite ute..

En skitsnygg löpare hittade jag häromdan på Decor i Örebro..

   

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *