Okategoriserade

NÄSTA gång, dååååå…….

Inte en minut till jag hade jag orkat möblera om i butiken o jag har precis kommit hem.. Går upp tidigt imorrnbitti o åker dit o fortsätter.. O disken, jovisst fan den blev både för hög o kort.. Nä det där blev inte alls bra vad trött jag blir.. O det är så typiskt mig o slita upp alla förpackningar åt både höger o vänster så jag kan inte stoppa tillbaka grejerna o byta, för det gick ju i alla fall på artonhundra spänn.. NÄSTA gång jag köper nåt ska jag inte göra sådär säger jag alltid hehe..

När Maria flyttade ut resten från butiken idag så hade jag ju planerat o möblera på ett visst sätt, men då satt det ju nån stor jävla sockel efter golvet som inte gick o ta bort, för det såg ut som fan själv under.. Då sprack det o ställa ett stort bord där det skulle ju bli så fint…. Sen där jag skulle bygga provhytterna så satt det ett stort jävla element flera meter upp på väggen, o där kan jag ju inte hänga några speglar… Inget, INGET GICK SOM JAG VILLE IDAG!!!!!!!    

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *