Okategoriserade

Myggnät!!

Som sagt så hängde vi upp nya gardinerna i matrummet härom natten, o det såg väl inte RIKTIGT ut som jag hade tänkt mig när jag fick se det i dagsljus dagen efter.. Varken med just själva ”linnet” eller den svarta färgen.. Hopp där rök 600 spänn åt helvete.. Herregud hur kan nåt vara så jävla svårt som med gardiner egentligen..?? TYCKER verkligen det påminde om en kompis jag hade för längesen, som hade köpt myggnät för en krona metern o hängt upp i varenda fönster i sin lägenhet.. Ekonomisk tjej.. Verkligen!!.. Nej inga linnegardiner o heller inga svarta.. Provade likt förbannat hänga upp ett par vita.. O det blev bara så jävla bra…..=)) Men så mörka golv o mörka tapeter så blev det bara så bra med vitt.. O nu då?? Ska jag behöva hänga upp en vit lampjävel också???..  Jag som hittat så fin lampa.. men som sagt var, det är dom där jävla tapeternas fel.. Jag skulle ha lyssnat på morsan..;) (Men det tänker jag aldrig säga till henne)
Vaknade tidigt imorse o upp på vinden o plockade fram jullådorna, o som vanligt var det ju inte ett förbannade jävla skit komplett i dom där lådorna.. Lamporna funkade inte i ena ljusstaken, bara ”lampfötterna” hittade jag till ungarnas julstjärnor, femton krossade julgranskulor ungefär(ska jag ju i och för sig inte ha nu) o tretusen andra grejer borta..
Nu ska jag ringa o se om min morsa är vaken o vill ta ungarna o Berne idag, då jag o gubben ska åka o ”träffa tomten”….=))
Trevlig första advent…. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *