Livsstil,  Träning

Moster hälsar på

När moster kommer och hälsar på några dagar ja då är det non stop shopping som gäller, alltid! I dagarna tre har vi farit runt på så gott som alla shoppingcenter och gallerior som finns här i närheten, köpt skor och parfymer och jag vet inte allt. Också engångsmaterial för buffen till studentmottagningen som vi ska ha för vår dotter Nicki i sommar, det behöver inköpas en hel del. Det behövs en del olika studentpresenter att slänga runt halsen på henne när hon springer ut från skoldörrarna för sista gången. Dessutom behövs det fina dekorationer till studentmottagningen som hålls efter utspringet i skolan. Ja det är så mycket som ska fixas och det är så kul tycker jag. Jag älskar att ställa till med fest! 🎉🎉🎉

Vi har varit hos min älskade mormor som har fyllt 99 år ❤❤❤ Man ville inte åka därifrån ❤❤❤

Det har faktiskt inte varit svårt att hålla fingrarna i styr, jag har skött på både kost och träningsschema fast hon varit här och det har varit kalas både här och där. Inte det minsta sugen… Underbar känsla!

Veckans träning är gjord och jag har helgutmaningen kvar. Imorrn ska jag ta den där sabla promenaden på sex kilometer, och det är inte min favoritsyssla kan jag tala om(typ det tråkigaste jag vet att promenera) 😒😒🤣

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *