Okategoriserade

Mörker o fart..


Det har varit dåligt med inlägg sista tiden, anledningen är att jag öppnat en kläd- och inredningsbutik.. Tanken att öppna butik har grott ett tag, fast min enda tanke från början enbart var en webbutik.. Webbutiken får vänta lite nu.. Inte alls krångligt men jag vill såklart få klart i butiken först…

Första advent häromdan o inte en enda adventsljusstake, inte en enda tomte, ingen jul vid entrén, inget julpynt i trädgården, INGET JULPYSSEL ÖVERHUVUDTAGET, INTE ENS EN JÄVLA HYACINTJÄVEL!!!!! Låg nedbäddad efter jobbet med feber o halsont o det gör jag nu också.. Fast egentligen spelar det inte så stor roll, jorden går väl knappast under för att man inte har julpyntat..

Imorse tjugo i åtta stod min elvaåring innanför dörren o sa -jag cyklar till skolan nu.. Bäcksvart var det ute o jag undrade var hennes kompis var som hon brukar ha sällskap med.. Hon var iallafall inte här o då sa jag att jag kör henne idag, men det ville hon absolut inte.. Min första tanke var sinnessjuka människor som kan hitta på allt möjligt skit med barn skrämmer mig mest, o för inte tala om höga hastigheter med stressade människor som ska till jobbet på mornarna.. Jag hör ofta att ungar är så bortskämda idag.. Att ha en trygg skolväg är inte en fråga om att vara bortskämd…. Farorna är mycket större idag än när jag själv gick till skolan som barn, o den största risken var väl vad man själv hittade på under skolfärden hehe.. Diskussionerna har varit många härhemma med ungarna som tycker si o så, men jag kommer alltid ta mitt ansvar att ungarna kommer till o hem från skolan.. Hämtar o lämnar om det behövs oavsett ålder, sen kan folk tycka vad dom vill.. För det är inget mot vad jag tycker om dom som släpper sina ungar vind för våg från sju åtta års ålder..

Ligger i soffan o nu ska jag kurera mig med ett par alvedon så febern ger med sig lite.. Tur vi är två på jobbet nu så man kan hjälpas åt när det är nåt..  Jobbar bara mellan fem o sex ikväll….=)

    

      

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *