Okategoriserade

Minst sagt…..Minst sagt rörig dag.. Vaknade fem över halv tio idag o öppnar butiken tio, va i helvete!!!! var mina första ord i morse….;) Att det ska vara så skönt o sova nuförtiden, jag brukar inte behöva speciellt mycket sömn…. In i duschen, hoppade i kläderna o slängde ner makeup o plattång i handväskan o drog med en jäääävla fart….;) Efter ett par koppar kaffe var man på banan igen…=)

Så var det den där butiksdisken, som blev alldeles för liten OCH för hög!!! Tänkte det kanske funkar ändå men näe det går inte en dag till.. In till Ikea efter jobbet ikväll o fixa tre nya underskåp o bänkskiva.. Blev ingen billig historia när man inte kan räkna ut nåt ordentligt…;) Jaja nu ska inte den förra disken kastas i sjön då min granne Anna kom på att jag kan ha den i klädbutiksdelen o ha den som uppackningsdisk…=)))) Kanonidé då jag inte har så mycket möbler att ställa in där ännu.. Och så slipper jag hålla på o damma med kläder där jag säljer andra saker…=)

Möblerat om i butiken har jag gjort o det blev inte heller bra.. Det var butiksdisken som skymde ett fint valv i butiken.. Det är snart jag börjar undra faktiskt om jag ska ha nån disk överhuvudtaget!!!! Då ringde Smala Sussie o jag hade inga som helst ideér om var jag skulle ställa den.. Men det hade hon!!! Så det är ungefär vad jag har gjort idag, dragit runt på möbler, försovit mig o varit till Ikea.. Hej då!!

//Sjusovar´n      

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *