Okategoriserade

Migränen från helvetet

Vaknade med migrän imorse som blev tio resor värre ju mer klockan gick.. Hade inte en endaste migräntablett hemma o jag fick själv häva mig iväg till apoteket då gubben stod fast i jobb, klarade knappt av att ta bilen själv fast det bara ligger runt hörnet.. Mens o migrän går hand i hand i det här huset blääää!!!!

Sumatriptan är min räddning..

Hade ni några nyårslöften???? Jag har inga längre.. Jag känner jag mig själv, o bara efter ett par veckor så skiter det sig i böjen med alla dom där löftena från tolvslaget.. Sen sitter man där igen, med skuldkänslor hehe.. 

Sen har vi förstås mål i livet, det har vi alltid..


Men skulle det va nånting i nyårslöftesväg så skulle det vara ”att äta mindre kött” då =) 

Nu fortsätter jag däcka i soffan..
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *