Okategoriserade

Migrän och träning

Hej! Efter ett hårt träningspass igår triggades min migrän igång ordentligt kan jag säga. Så det blev mitt fjärde och sista pass på gymmet igår för denna vecka, suck!!
Nu vet jag av erfarenhet att jag kommer få avstå från träning i fyra dagar efter ett anfall.

Förutom att dom var ganska smaklösa så har man ju kommit på väldens bästa grej 😄 Det här kommer sälja som smör tänker jag, färdigrullade köttbullar!! Stekte dom med lite kryddpeppar som jag pepprar i smöret jag steker dom i, avslutar med lite lökpulver över köttbullarna precis innan jag plockar ur dom. 


Det är ju inte dina köttbullar mamma, sa ungarna!! 😄 
Men det kommer bli köttbullar, sås och potatis mycket oftare nu. Det gick så fort 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *