Okategoriserade

Men leksaker då????

En sån här sommar kommer vi nog aldrig mer få uppleva, den har nästan varit föör bra…;)

Sista dagarna har flygit iväg så jag hade knappt koll på att det redan snart var den 27:e då Isa fyller sex år, men Micke påminde imorse att det redan imorgon..;) Bra då vet jag vad jag ska gör idag, sa jag.. Hon önskade sig BARA klips-örhängen, halsbandkläder..????? Men leksaker då, nån docka kanske sa jag.. Nix det ville hon INTE ha för hon har ju börjat skolan… Usch är det så här??? …att dom slutar leka med leksaker såååå långt ner i åldrarna, det gjorde iallafall inte jag…;) Fick tänka till lite så det blev lite mittemellan grejer också…;)

Dom här fina ugglorna att sätta värmeljus i hittade jag till mig själv på Lagerhause, o fick en plats i köket…=)
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *