Okategoriserade

Matglad Sankt Bernhard…..

 
Idag har jag slitit arslet av mig med vår vita heltäckningsmatta i matrummet med att försöka få rent den.. Vi får nog börja fundera om vi ska byta till en annan färg efter att vi har skaffat en mycket matglad Sankt Bernhard.. Han har snott pizzor från bordet o vevat runt tomatsås på hela mattan mm mm…. Han får liksom aldrig nog av mat….;)
 
Sen åkte jag in till Marieberg för o handla lite presenter då vi var på kalas ikväll.. Hittade även bordstabletter till matbordet på Indiska.. Har letat överallt då vi höll på att förstöra vårt nya matbord o aldrig hittade några, men dom här var helt okej.. Tog tolv stycken….=)
 
Blev även ”påpackad” en växt inne på Nice presenter till köket då hon sa att den var MYCKET lättskött.. Hoppas det då jag tagit död på dom två sista.. Vill ha ”Hoya”, men dom verkar vara helt jävla omöjliga att få tag på just nu.. Vatten en gång i månaden typ.. Hade samma i flera år men kastade dom vid renovering….=/ O nån svart linolja till bokhyllorna gick inte att få tag på varken på Bauhause eller K-Rauta.. Jag skulle ju för fan måla idag…=( Nu får det vänta till på måndag….

 
Och så lite tulpaner piggar alltid upp….=)
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *