Okategoriserade

Maten från hell..

Nu kan man ju lugnt säga att vi har börjat varva ner..;) Det har varit iväg på förmiddagarna o inte hemma förens till sena kvällarna, o nu kommer vi inte från hotellet förens sent på eftermiddagarna… Upp på morgonen.. I poolen.. Käka frukost o ner i plurret igen… o till o med jag som verkligen inte gillar att vara i solen, o sitter mest o flåsar under ett parasoll har fått lite färg.. Jag får aldrig färg, vit som ett lakan jämt o ständigt.. Men nu har man har ju liksom varit tvungen att hänga med ungarna vid poolen…;)

Började också bli lite stressad på allt vi ville ha med oss hem innan vi åker, så tro det eller ej men igår ÅKTE VI TILL ETT JÄVLA MALL IGEN!!!!!…;) Jag blir helt nervös av att bara inte göra någonting på en hel dag så nu åker vi o fixar lite av det där sista vi ska ha med oss hem, sa jag.. Jo fast först var vi tvugna o äta förstås, äta på resturang är en stor del av vår resa.. O varför jag tar upp DET..??? Jo för att allt här smakar SKIT!!!.. Köttet smakar skit, dom kan inte krydda maten, dom kan inte göra såser mm mm.. Dom kan tamejfan inte ens fritera pommes.. Till o med ungarna säger att skolmaten är bättre o då ska ni veta att vi äter alltid ute på resturanger o flera fina sådana också.. Vi har provat allt från kinamat till sallader, friterat o seafood.. Ingen finess på nånting.. Jo fin inredning o fint uplägg på maten, men det är allt också…=/
Pizzorna däremot går inte av för hackor, men det vill man ju inte äta varje dag för då får man väl sjörbjugg..;) Bröd är dom duktiga på också.. Men resten, suck det är helt otroligt vad illa det är..

Redo för shopping, hon handlar krämer o solglasögon.. BARA!!!…;) O Nicki också…=)
Hon simmar som en fisk numera..;)
O Victoria`s Secret har dom..=))) Ujuj vad jag ska träna när jag kommer hem(dra den om rödluvan o vargen också)..;)
Laddat upp, från Victoria´s Secret
Ett nagellack till därifrån, bland dom bättre jag provat.. Badat varje dag i en vecka o det sitter hyfsat fint kvar…=)
Dom två största flaskorna jag kunde hitta av mina favoritparfymer.. Sanny köpte också nån parfym..=)
Isas älskar sin nya halloweendräkt…=)


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *