Okategoriserade

Massa hjärtan o skit…..

Tamejfan idag ringde farbror elnisse som kom o bytte ”motor” på torktumlaren, som vi köpte bara för ett år sen.. I TVÅ MÅNADER har jag väntat o väntat o hängt tvätt till fem personer, OCH svurit.. Tack ska ni ha Mediamarkt för att jag fick halft hjärnblödning , pga tvätt liksom!!!!!

Var o käkade lunch med en kompis idag o sprang på dom här handgjorda ljuslyktorna o krukan på ”Åhlunds Blomstertid” i Kumla.. Ah jag vet massa hjärtan o skit men jag tyckte dom var lite fina, o dyra var dom inte heller….;) Har ställt dom på köksbordet… Just det blomman däri vad den nu heter, behöver bara vatten var tredje vecka hur man nu ska kunna hålla redan på det.. Jag tar nog död på den med eftersom jag inte kan lyckas hålla liv i en enda blomjävel…..

Imorrn har jag o gubben tänkt dra igång träningen på gymmet.. Hoppas det blir så….=)))

Ha en bra kväll

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *