Hälsa och träningsglädje,  Heminredning,  Inredning & detaljer,  Livsstil,  Träning 50+,  Träning och hälsa

Mamma-dotter-dag

Något som slog mig idag är att jag aldrig har ont i ryggen längre. Jag har typ alltid haft ont i ryggen. Vanlig jäkla ryggvärk som nästan alltid kom vid ett lyft eller sidvridning. Även mina diskar som sitter mellan ryggkotorna buktar lite utåt för att jag lyft tungt, och också en slags trötthetskänsla i ryggen om jag suttit lite för länge t ex.

Jag känner ingenting längre, nada!! Det är ju solklart att det har gått över på grund av att jag tränat så mycket dom senaste två och ett halvt åren. Tänker också på ett knä jag haft problem med i årtal. Väntade till och med på en korsbandsoperation innan jag väntade mitt första barn för över 20 år sedan. Det är också borta, helt otroligt ju. Bara att fortsätta röra på sig, eller hur!!

Idag hade min dotter Isa bestämt att vi skulle ha en mamma-dotter-dag och den tackar man ju inte nej till. Vi stack redan vid nio imorse och var inte hemma förens sent på eftermiddagen.Vi var på shoppinghumör och lite kläder inhandlades, mest till Isa ❤

Härligt stora buketter på H&M Home, likaså ett snyggt kuddfodral därifrån.

Sen åkte vi hem och gjorde hemmagjorda pizzor på tortillabröd, snabbaste pizzorna. Har ni provat det?

Jag åt förstås inte av den maten men gudars skymning vad gott dom luktade 🤣

Nu väntar sängen, ska bli skönt med gymmet imorrnbitti efter en välbehövlig vilodag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *