Hälsa och träningsglädje,  Livsstil,  Träning,  Träning 50+,  Träning och hälsa

Mållinjen närmar sig

Jag har aldrig behövt ställa en väckarklocka i hela mitt liv. Jag vaknar runt halv sex varje morgon oavsett vilken tid jag går och lägger mig men imorse var det dags att slå upp ögonen kvart över fyra, tvärpigg 😱 Lite irriterande men det var bara att kliva upp och göra sig en kaffe, man blir ju ensam ganska många timmar på morgonkvisten 😄

Inte förens jag slog upp telefonen så såg jag att vi ställt om klockan igen, hade för mig att vi ställt om klockan för sista gången men det verkar visst dröja. Skönt om man slapp det där 😄

Lite senare en ensam frukost också 😄

Gjorde mitt sista pass för veckan i lördags morse, ett benpass som var så gött så gött så det var inte klokt.

Mållinjen närmar sig, det är bara fyra veckor kvar på mitt pt schema. Jag håller rutiner och det känns som jag står helt still i vikten och jag tror knappt jag kan droppa mer i vikt faktiskt, 67 kilo till mina 176 cm låter som en väldigt bra vikt tycker jag. Har lärt mig hur jag ska äta för att hålla vikt och orka träna samtidigt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *