Okategoriserade

Mall of Scandinavia…

Tur o retur till Mall Of Scandinavia!!!! Det var ingen aha-upplevelse då jag sett det förut, det var ju en kopia av shoppingcentren i USA.. Det första vi gjorde när vi kom dit var o glida in på en bra lunch, en burgare med tryffel, bacon, karamelliserad lök o sen ingen aning om allt som var i den.. Jag höll tamefan på o svimma på fläcken… Mmmm o sötpotatispommes.. 

Min kompis som jag reste med o som har stenkoll på klädmärken så har jag hittat flera nya klädbutiker som vi handlade i mums!!!!!!
Handdukar..
Magnifikt!!!!!
Småtjejerna hittade nya tennisskor… 

Sen var det mest lek o fika för tjejerna…=)

   

2 kommentarer

  • felicia

    Nice! Jag har inte varit där än även fast jag bor jätte nära, haha. Tycker det ser exakt ut som Täby Centrum så vill veta vad skillnaden är? (förutom att de väl säkert är lite strörre eller något) 🙂

  • Anonym

    Överlag är det ett fantastiskt fint centrum med ett stort utbud av allt, så det är värt ett besök!!! =) Jag har aldrig varit i Täby Centrum, det får det bli nästa gång =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *