Okategoriserade

Lugn helg

Hej! Jag hade jag flera roligheter inplanerade i helgen men på grund av förkylningar med dom inblandade så styrde jag av direkt, för nu har ju Coronaviruset spridit sig så det är precis runt hörnet här där vi bor.

Stora dottern har haft besök från Stockholm hela helgen, en tjej som hon lärt känna genom dansen och dom åker till varann ibland och hälsar på över helger och lov. 
Dom har tränat och träffat kompisar och ikväll åker hon hem igen.


Igårkväll slängde vi på middagen på grillen, det var längesen vi grillade. Skar fläskkarrén på längen i avlånga bitar och trädde upp på spetten(blötläggde spetten 10-15 minuter) Saltade och pepprade. På slutet penslade jag med vanlig sweet chilisås som en glaze, annars blir dom lätt brända. Herregud alla åt som dom aldrig sett mat förut haha. 

Till det gjorde jag tzatziki och klyftpotatis.


Den här ska vi inte ens tala om. Kladdkaka, popcorn, kolasås, glass och grädde till det 😋


Häromdagen var jag till Miomöbler för att utnyttja värdechecken på 300 kronor(går ut idag) som man har fått om man är medlem. 
Har länge velat haft en skrivbordslampa med bra ljus i, så det fick bland annat bli denna. Det var såå skönt att få ordentligt ljus under trappen där vi har vårt skrivbord står.


Fanns i flera färger och du hittar den här

💓
  


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *