Okategoriserade

Ljus, mera LJUS!!!!!

Att försöka sova mer den här tiden på året hjälper ju inte ett dugg för o bli piggare.. Jag har provat!!!! Sov hela natten o klockan nio imorse var det ögonfransförlängning som innebar att ligga i tre timmar till, hem o käka lunch med grabben o brände av 2 1/2 timme till på soffan.. Ett grått dis är det enda som skiljer dan från natten fifan!!!!! Ljus, mera ljus!!!!!! Tvinga sig ut en stund mitt på dan o ha varenda lampjävel tänd inomhus även dagtid är nog medicinen..

På tal om ögonfransar så fick jag idag lära mig att alla byter fransar var tredje månad.. Att vi tappar 10-20 ögonfransar o på tre månader har vi helt nya..  O vart tar dom vägen då, i mascaraborsten då eller????? Japp det var där dom satt hehe.. o nu kommer jag byta mascara lite oftare…

Berne är också trött..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *