Okategoriserade

Lite väl magert…

 
Det blev höst på två dar.. Det är gött då jag tycker hösten är den bästa, o snart ska vi mot den där olidliga värmen igen hehe.. En vecka o sex dagar kvar…=) 
 
Men det var bäst o åka till Marieberg o skaffa mig ett par nya bekväma tröjor till flygresan, då jag städade garderoberna igår o tyckte det såg lite väl jävla magert ut.. o man vill ju vara lite fin på resan.. Fy fan jag tröttnar så fort på kläder.. Det var inga speciella tröjor jag hittade så det var inte ens lönt o fota dom.. En vit o en svart, så tråkig är jag o får piffa till mig med lite smycken…=)
Har även hämtat ut passen idag o bokat långtidsparkering på Arlanda.. Lite att fixa med varje dag, för nästa vecka ska vi inte göra någonting annat än o luta oss tillbaka o invänta drömresan….=)))))   
 
Väntar på att höra hur det går med lokalen jag. bara. måste. ha.. Läget ska väljas med omsorg o därjust DÄR kommer rätt kunder att passera butiken eller vilja ta sig till den..=))) Får jag inte den får jag problem….;) O jag kommer aldrig ta första bästa lokal bara för att nån råkar bli ledig..
 
Men det ska bli förbannat kul att göra min hobby till en verksamhet…=))

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *