Okategoriserade

Lite träning är bättre än ingen träning alls

Igår blev det ett kort träningspass – jag kände mig klumpig och svag och det kändes som jag lika gärna kunde struntat det.  
Men lite träning är väl bättre en ingen träning alls.Hela sommaren har hon tränat med mig på gymmet 💓


Var sjunde till åttonde vecka går jag på ansiktsbehandling, så skönt och avkopplande.. Igår var dags igen och igår var även min stora dotter med, hon följer med ibland när hon tycker det behövs.. 


Det följer nästan alltid med någon produkt. Denna fick följa med den här gången, Papaya peeling till ansiktet från Maria Åkerberg. Den doftar såååå gott, som man kan  kombinera med en mask som jag redan har.. Man packar in peelingen i masken och låter den verka en stund, för extra lyster.. Ska bli spännande och prova själv. 


Som vanligt laddar vi för gymmet denna morgon, min dotter och jag.

💓

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *