Okategoriserade

Lite mycket nu

Nu kan det knappast bli vĂ€rre tror jag 😁 Isa ligger i hög feber, ej Corona tack och lov. Vi spacklar, slipar och mĂ„lar om kök och vardagsrum(börjar Ă€ntligen se slutet), Nicki har skadat sitt ben/knĂ€ under en danstrĂ€ning förra veckan och ska tĂ€vla pĂ„ SM i pardans i helgen sĂ„ vi har farit runt till olika lĂ€kare, frakturröntgen och sjukgymnast.

Just nu trĂ€nar hon bara sitt knĂ€/ben nu och vi hĂ„ller tummarna. BestĂ€llt en ny design pĂ„ en tĂ€vlingsklĂ€nning till henne som ska flygas in frĂ„n Barcelona innan fredag som inte Ă€r pĂ„börjad Ă€n(undrar om dom kan trolla 🙈)

Men idag, idaaaag ska jag Ă€ntligen fĂ„ börja stĂ€da bort allt slipdamm som krupit in i varenda vrĂ„ hĂ€rhemma. Vi började tĂ€cka för sĂ„ gott vi kunde i början, men sen rann det ut i sanden đŸ€Ł Jag har nog tvĂ„ dagar att göra med bara att stĂ€da urk!!

Hur mysigt och roligt Àr det inte att trÀna med familjen? Isa börjar sent pÄ mÄndagar sÄ dÄ brukar hon oftast följa med. TrÀnar Àven med Nicki nÄn gÄng i veckan och ibland fÄr vi till det alla tre samtidigt.

Men den hĂ€r veckan har jag fĂ„tt trĂ€na sjĂ€lv vilket jag oftast gör och det Ă€r skönt pĂ„ sitt sĂ€tt ocksĂ„. Har bara tre trĂ€ningspass kvar denna vecka sen Ă€r min pĂ„ online slut för denna gĂ„ng. StĂ„r kvar pĂ„ 67 kilo(till mina 176 cm) och kĂ€nner mig ganska nöjd med det. Kanske nĂ„t kilo mindre eller tvĂ„ pĂ„ buken skulle jag inte ha sĂ„ mycket emot men det kan jag mixtra med sjĂ€lv sen, bara att minska intaget ytterligare nĂ€r jag kĂ€nner för det men jag Ă€r sĂ„ jĂ€vla hungrig nu nĂ€r jag trĂ€nar sĂ„ mycket. Jag har lĂ€rt mig nu exakt hur jag ska Ă€ta för att trĂ€na och mĂ„ bra. Kommer gĂ„ med nĂ€sta Ă„r ocksĂ„ för att fĂ„ hans fĂ€rdiga trĂ€ningsscheman, sĂ„ smidigt! đŸ‘ŠđŸ‘ŠđŸ‘ŠđŸ€©

Nu kommer jag bara köra om hans trĂ€ningsschema frĂ„n början tills hans Summer Shred 6, som börjar 7:e mars 2022 och sĂ„ kör man tre mĂ„nader. In och lĂ€s om alla fördelar ❀ Och perfekt för att komma i form till sommaren 👊

Nu blir det frukost i sĂ€ngen med Isa som mĂ„r lite bĂ€ttre Ă€n vad hon gjorde inatt, hög feber och varit ledsen nĂ„gra gĂ„nger sĂ„ vi har varit vakna flera gĂ„nger inatt ❀ Men jag glömde kaffet sĂ„ nu mĂ„ste jag springa ner igen och fixa mig en kopp 😄

Men först vill jag bara tala om att min mamma har lagt ut tre smĂ„ nya avsnitt hĂ€r pĂ„ bloggen under fliken ”GÄSTBLOGG” högst upp, dĂ€r hon berĂ€ttar om sitt liv till sjöss pĂ„ 60-talet.

❀

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *