Okategoriserade

Lättstädat på ”muggen”..

Hos oss är inte reglerna många på sommaren, Ben and Jerry´s till frukost.. I soffan..


Slipa trapp en söndag var det inte på tal om ifall man inte ville åka till Bauhaus i Sundsvall o köpa en lackfräs innan..Var det enda stället det gick att få tag på en just då, o dessutom skulle den kosta 2700 kronor.. Har aldrig behövt en lackfräs i hela mitt liv o kommer förmodligen aldrig mer behöva en heller.. Så jag hyrde en idag.. Fast i den här bondhålan som vi bor i slipar man tydligen inga trappor, fanns inte att hyra nånstans fast vi har tretusen maskinuthyrningsställen.. Fick åka till Örebro o HEROK… Där hyr man ut dom för nån hundring o dan..=)


Svängde in till Ikea på hemvägen o kollade badrumsskåp.. Vi behöver mer förvaring i vårt lilla badrum nu när det ”antika” överskåpet ryker ovanför handfatet(som man slår skallen i varenda gång man borstar gaddarna)

Det blev det här.. Ett vägghängt högskåp med spegel, man vill ju ha lättstädat under.. I svartbrun.. Likaså vår nya kommod är vägghängd……… Fast i den HÄR bondhålan ska man tydligen helst inte ha svarta högskåp i badrummet, man har inga svarta i butiken(bara vita) pga att vi har för litet varuhus, så den fick vi beställa på hemsidan för att sedan få den hemskickad.. Plus 500 i frakt.. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *