Okategoriserade

Latte mot kaffe

Det blev ett rygg & bicepspass för mig imorse, avslutade med att springa tio minuter. Båda mina tjejer var med till gymmet imorse, älskar att träna med familjen. 

Har nyligen börjat läsa på lite om kost vid träning, vad och hur mycket ska du äta för att det ska gå rätt ut i biceps hehe. Kolhydrater, fett, kalorier och proteiner, det bara snurrar i hjärnan. En säger -ät var tredje timme, en annan säger -ät inte var tredje timme!! Ja det är rena rama virrvarret att läsa om kost vid träning. Jag vill tänka på maten, men vill också slappna av.
 
Mitt mål är att bryta mina dåliga vanor och äta bra mat som bygger muskler.

Har du några dåliga ovanor? Jag har speciellt en, och det är att bälja i mig kaffe latte som om det vore vatten, dricker flera stycken varje dag. En liter mjölk som hur lätt som helst får i mig av alla kaffe latte på en dag motsvarar en hel middag i kalorier.
Läste nyligen att om man dricker en latte om dagen så går man upp tio kilo på ett år, onödigt tycker jag!

Veckans träningsschema!

💓

   

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *