Livsstil,  Träning

Latte mot espresso

Hallå! Idag går jag in i vecka 4 i Summer Shred, det är helt otroligt vad snabbt veckorna rullar på nu och jag älskar det! Vi närmar oss en härlig tid och här i Närke ska det bli vårväder ☀

Tyvär gick inte vägningen så bra i förra veckan som jag hade hoppats på. Att vara utan mina lattar gick ju så bra dom första två veckorna, men sen var jag fast igen och drack flera om dagen. Vilket resulterade i endast ett par hundra gram i viktnedgång i vecka 3, så dom fick jag lägga ner igen. Helt otroligt hur mycket kalorier det är i dom där små jäklarna alltså.

Den där bilden säger inte Summer Shred 😂 Men det där var min sista underbara goda latte igår och barnen hade inte ätit nåt godis i helgen så dom slog till på några Frapino efter sin dansträning igår =)

En sak som är klar iallafall och det är att träningen flyter på. Den var jag aldrig varit orolig för eftersom jag hade fått in rutin i den innan. Alltså vad hade jag gjort utan gymmet i dessa tider, älskar det!

Måndag och ny vecka med allt vad det innebär. Jag ska rensa i skrubbar och garderober den här veckan har jag bestämt, kanske sätta ut lite annonser. Känner mig utvilad som tusan trots helgutmaningen i lördags som höll på att ta livet av mig 😝 Ska dela upp den på två dagar istället för en den här veckan, blir alldeles för hårt och tråkigt att stå på gymmet i två och en halv timme i ett svep.

Bröst och axlar får inleda den här veckan. Älskar morgonpass, då har man hela dagen att göra vad man vill.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *