Okategoriserade

LÅNGT ifrån vacker…….

Varken jag eller gubben gillar att hålla på i trädgården o vi har LÅNGT ifrån en vacker trädgård……. När vi flyttade hit för snart femton år sedan så slet vi upp allt som hade med växter o rabatter att göra, en gräsmatta var nog så arbetskrävande tyckte vi hehe.. Stora urnor o krukor på vår uteplats är det enda jag har pysslat med i alla år..

Tills häromdan då jag blev jätteinspirerad av en inredare vars blogg jag läser, som hade gjort såhär i sin trädgård.. Och så satte jag igång o lägga sten under äppelträdet.. Jag grävde tamefan så det rök hehe..
Ungefär såhär blev det(Lånad bild)
Grävde bara ur det allra översta lagret o la i täckduk så man undviker att massa ogräs ska sticka ut.. I med två solcellslampor på vardera sida som riktades lite uppåt för o lysa upp stammen en bit, och så i med stenen, precis som man gjort här.. Det var söndagens projekt o det blev Skitsnyggt!!!!! 
Sen har piffet i trädgården bara fortsatt i veckan… Nu ska ni veta att vi inte haft NÅGRA växter i trädgården, så det blev gasen i botten till Blomsterlandet några gånger.. BambooJapanska buskar, Rhododendron mm.. Ska försöka trycka ner ett par palmer också, älskar palmer o andra exotiska växter.. O framförallt växter som är gröna året om.. 
Jävligt konstigt att man ska komma på o göra iordning just NU, när man ska sälja huset.. Men förhoppningsvis kommer det dra fler besökare till visningen om det är fint..
Nästa gång lovar jag fota mina planteringar.. MUMS!!!!!        
  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *