Livsstil

Kreatin och proteinpulver

Ett göttans träningspass imorse, axlar och mage. Lyfter järn och blir stark som en jäkel hehe, jag som alltid har varit så svag 😉

Skjutsade Isa och hennes kompisar in till Örebro idag, alla tjejerna skulle fixa sina naglar på salong. Nicki och jag åkte vidare till Gymgrossisten för att unna oss lite godis till träningen istället. Vi fick superbra hjälp av en kille därinne och nu ska jag prova både Kretain och proteinpulver för första gången, så värt att testa tycker jag!

Jag tog min första drink ikväll, Kreatinpulver blandat med vatten. Det smakade ingenting =) Ytterligare en skopa Kreatin imorrn innan träning och sen proteinpulver blandat med mjölk direkt efter träning. Och så ska det hålla på =)

Chop Chop låg bredvid så ikväll blev det snabbmat med hem till familjen, det är gott ibland!

Spicy Lime Chicken är favoriten!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *