Livsstil

Kreatin biverkningar

Det är bland det värsta jag vet när man laddat för träning och sen kan man inte åka för att man mår tjyvens. Hade laddat för ett benpass jättetidigt imorse men igårkväll när jag skulle jag gå och lägga mig började jag må så illa. Blev bara värre och värre och det började straxt efter jag intagit mitt kreatinpulver för första gången.

En googling med historier om yrsel och illamående gjorde inte saken bättre, och det verkar ganska vanligt med magbesvär och illamående vid en kreatinkur och nu vet jag inte om jag vågar ta det igen. Kan också ha varit maten vi åt igårkväll men ingen annan som blev dålig. Min man säger att det gått ur kroppen för längesedan och att det måste varit nåt annat så jag vet inte.

Kanske iallafall att jag provar en lägre dos nästa gång tills man vänjer sig för att sedan öka på den lite i taget. Men först måste jag bli kvitt illamåendet. Läser också om att många faktiskt inte tål det överhuvudtaget.

Mest vilat i soffan idag men har åtminstone dragit ihop en lunch. Vi är inga vegetarianer men det känns fräscht att skippa köttet ibland. Ska man göra en lasagne så kan man lika gärna göra på vegofärs, blir ju ingen skillnad. Jag gör precis som vanligt fast jag bara byter ut köttet mot vegofärs – Kul att utmana både smaklökar och testa ny saker. Barnen kände heller ingen skillnad =)

Låter Creme fraiche vikariera som bechamelsås ibland och spar massor av tid.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *