Okategoriserade

Krångelmaja, det är jag det….

Beställde vita lampskärmar o köpte dom vita.. Efter tre veckor, NÄ jag ska nog ha dom rosa…. Beställde rosa o bytte o köpte dom rosa.. Tro det eller ej, men jag höll på o bli tokig o springa runt o glo på det där rosa helvetet.. O det var ju inget mot vad den där kärringen på ”Lamplagret” höll på att bli.. Hon höll fan på o få dåndimpen när jag ringde idag o sa att jag hade ändrat mig igen.. Tur jag var sjuk så jag kunde skicka dit gubben o byta.. Hehe!!.. Men nu är jag nöjd.. För ett tag iallafall….;) Jag får nog försöka slå ur hågen att jag är ”allergisk” mot vitt, med vissa grejer iallafall….;)
Sov bort lite feber o gick inte upp förens halv två idag,  kom ner på bottenvåningen o det såg ut som nån hade blivit slaktad därnere.. Blod tamejfan överallt.. Gubben hade precis släppt in Eva-Lena som blödde på ena tassen, o inte så lite heller.. Följde blodspåren utanför dörren o hon hade kravlat sig ner i en stor kartong där jag slängt trasit glas.. Klantigt av mig o ställa den där, men jag hade ställt den högt upp så ingen skulle kunna göra sig illa på den.. Men Eva-Lena lyckades hoppa upp plus krångla sig in i det minsta jävla hål som finns.. Men efter lite tvätt o omplåstring så mår hon bra nu <3
Själv mår jag skit o den här influensa kommer nog hålla i sig några dar.. Inget jobb för mig imorrn….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *