Hälsa och träningsglädje,  Livsstil,  Träning

Kört på hela veckan

Ojojoj det ena kalasandet efter den andra avlöste varandra i helgen som var och det är man inte så van med, så två vilodagar från gymmet fick klämmas in i helgen mellan fredag och söndag 😄

Härliga människor men det var tur det blev måndag fort som sjutton igen så allt återgick till det normala igen 😄 För guuud vad trött jag blir av att vara uppe halva nätterna 🙈😊

Kört på hela veckan men häromdagen så kom en annan träningsvariant som en blixt från klar himmel, så imorse plöjde jag 1000 meter i utomhusbassäng 🏊‍♀️💦💦💦 Men hallå!!!! 28 grader, det var ju som att hoppa i badkaret så skönt det var!

Helt underbart varför har jag inte kommit på det innan, halva sommaren har ju gått 🤣 Bara att passa på all utomhusträning som bara går nu 👍 Tror det är över tio år sedan jag tog ett simtag, kan vara 15 år också. När jag var mindre så både simtränade och simtävlade jag, och det satt kanske fortfarande i lite för Isa sa att jag var snabb som ett spjut i bassängen och hade svårt att hänga med 💦😄👍

Men jäklar när jag hoppade ur bassängen, hade jag värsta värken i både ben, skulderblad och rumpa ajaj. Det tog fint kan jag säga 🏊‍♀️💪👍

Efter simningen åkte vi hem och stoppade nåt litet i magen, för att sedan fortsätta med cyklarna ner till gymmet för att köra ett pass som vanligt.

Tänk att jag får med mig mina döttrar 07.15 på sommarlovet för att träna 💪👊👊👊❤

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *