Okategoriserade

Kört fast i träningen

Hej! Inatt vaknade jag med illamående och ont i magen, usch sååå obehagligt! Var vaken halva natten och kunde inte sova. Måste ätit nåt igår som inte var så bra. Det är ju rötmånad så det var kanske inte så konstigt. Nu mår jag bättre men nån träning blir det inte idag!

Men igår blev det ett pass som hette duga. Körde kondition i fyrtiofem minuter. Sprang, cykla och roddmaskin, helt slut!!

Nu har jag tränat regelbundet i sju månader, och har faktiskt tröttnat lite på att stå och stampa i min träning. Kört fast i min träning känns det som.
 Visserligen har jag gått ner tretton kilo på sju månader, men nu vill jag utvecklas och utmana mig själv mer. Prova nya saker.

Jag har bestämt mig för börja med att lägga till flera övningar med axlar, fokusera mer på mina axlar ett par gånger i veckan. Framförallt för snyggare hållning(för den är heeelt kass), bli starkare men också för att få en ”rundare” form så det syns att man har muskler. Jag ska prova!! 
Har har kollat in flera övningar på youtube.

💓

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *