Okategoriserade

Konstigt det där…..

Det är konstigt det där, men får jag för mig nåt ska det ske på direkten.. Som det här med Restylane i överläppen, att göra det ett par dagar innan man ska iväg på galej…. Ett stort STORT blåmärke över munnen så det ser ut som jag har en stor fet MUSTACHJÄVEL!!!!… Inte går den att sminka bort,  tro mig jag har provat…. Fort som attan till apoteket o kolla om dom hade något som ”botar” blåmärken, o tro på faaan att det fanns.. En salva att smörja in med flera gånger om dan, o jag har smörjt ska ni tro… Varenda gång jag springer förbi den där tubjäveln så smöjer jag på ett par vevor.. Jag är direkt fullsketen med salva…..;) Men förutom blåmärket kan nog ingen se att jag gjort nåt.. Precis så som jag ville ha det….=)

Den här helgen kommer inte gå av för hackor.. Metallsvenskan!!!!.. Vi ska dit.. Båda dagarna…..=)))))

Gör nog bäst i att gå o lägga mig nu så man orkar med hela helgen…Skål på er…..;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *