Okategoriserade

Kom igång med träningen!

Under två års träning har jag gått från att tycka att träning är skitjobbigt och skittråkigt – till att älska det! 

Åh vad jag har tragglat med den där träningen för att det skulle bli av i början. Dom där slumpmässiga träningspassen och sen blev det inte av på flera veckor ibland. Och så mådde man dåligt av att man inte tränade för det jag ville ju egentligen att träna.

Kommer också att tänka på förr då man skulle träna med nån kompis, det går ett litet tag men sen faller det. Att förlita sig på någon annan för att ta sig till gymmet, det var alltid så att någon kände sig ”sjuk” eller trött eller inte hade tid eller liknande, och då gick inte den andra heller.

Och det må vara ännu svårare att gå till t ex gymmet ensam till en början, men när du skapat en vana att gå ensam och få det gjort är det ju helt underbart!   

Men jag säger det igen, det var inte förens jag började skriva ner veckoträningsscheman och upp med dom på kylskåpsdörren som det började fungera på riktigt för mig. Det bara vände från den ena dagen till den andra!


Man har koll på varenda träningspass vare sig du ska gå, springa, träna hemma eller träna på gym och man vet exakt vad man ska göra just den dagen. Man förbereder sig och peppar sig själv, man pratar om det, man går och lägger sig i tid, laddar på med bra mat och man gör man allt man kan för att prestera på topp imorgon.


Alla är vi nybörjare nångång och tycker kanske det känns jobbigt att gå till t ex gymmet, kanske för att man inte kan så mycket och är rädd för att folk ska titta på en och tro att man gör fel? Så var det för mig i början!

Men det kan jag säga, det är ingen som tittar! Alla är där för att träna och oftast är det väldig gemenskap på gymmen och folk hjäper mer än gärna till om det är något man behöver hjälp med, som teknik och så.


Sen finns det också så mycket videos man kan Googla på idag och få insiration och som man kan lära sig väldigt mycket av. Och massor med träningskonton på Instagram att följa. 


Det är vansinnigt kul att träna när man kommer in i det och jag hoppas att alla som vill börja träna gör det.

💓 


  


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *